torsdag 8 januari 2015

Tröttdag och starkt om överlevnad

Det var segt värre idag efter en lite stökig natt. För det mesta går det bra ändå.

När Storebror var själv tog jag ju ofta powernapar om det behövdes, men det har blivit dåligt med den varan sen Lillebror kom. Dels är det ju inte alltid det finns möjlighet, men också att när det väl händer så är det ofta annat jag vill hinna, som att yoga, duscha, plocka undan, diska eller äta i lugn och ro (samt att dricka kaffe och slösurfa ;)

Idag var jag dock behövt en powernap för att fylla på lite hjärnceller, var riktigt seg i huvudet och energilös. Men det blev aldrig nåt tillfäle idag, killarna sov inte samtidigt. Men kunde iallafall vila lite med Lillebror i soffan när Storebror sov. Såg en intressant och stark dokumentär om överlevare av tsunamin på Svt-play. Den var riktigt bra och inspirerande, otroligt vilken inneboende styrka vi människor har! Rekommenderas verkligen att se!

Det blev iallafall en rask promenad nu på kvällen, kom aldrig ut på dagen idag, blev betydligt piggare efter det. Men nu blir det en kopp te i soffan och sedan är det go natt och hopp om mer energi imorrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar