fredag 25 april 2014

Bra flow och vecka, passar på att njuta!

Har haft en bra arbetsvecka med härligt flyt, njuter av känslan och känner mig tacksam för det. Det är det då det känns som ett privilegium att vara egenföretagare, när det flyter på och och jag har friheten att styra över min tid. Alla veckor är ju inte så, ibland flyter det inte alls och otryggheten, att aldrig riktigt veta hur mycket bokningar jag kommer få en månad kan kännas otroligt stressande. Det är alltid en balansgång mellan otryggheten och friheten, vad det är som viktigast, än så länge har friheten ju vunnit! 

Har både arbetat hemma på mottagningen och varit ute på företag denna vecka, en bra kombination, älskar att ju att vara hemma och arbeta, men det är kul att komma ut och se något annat ibland. Känner även tacksamhet att jag får träffa och hjälpa så olika människor!

Annars har vi försökt att vara ute så mycket som möjligt i solen denna vecka. Igår på sena eftermiddagen när jag hämtat Lillpajsaren på dagis, tog vi en promenad i det fina vädret innan middagen. Syns inte riktigt på bilderna, men det var så vackert med alla vitsipporna, underbara vår!


Huset var i stort behov av städning, men valde att blunda. Kändes viktigare med motion och luft just då. Hann med lite styrketräningen och stretch också, var så skönt och välbehövligt efter mycket masserande denna vecka.



Hunnit med lite röjning av nedervåningen nu på morgonen och sedan druckit dagens godaste kaffekopp, förmiddagskaffet! Bra start på dagen. Önskar dig en fin fredag och helg!

1 kommentar: